Visokog Kvaliteta, POA-LMP114 Zamjena lampu s stanovanje za Sanyo PLV-Z2000 PLV-Z700 PLV-Z3000 PLV-Z4000 PLV-Z800 projektore
  • Novo

Visokog Kvaliteta, POA-LMP114 Zamjena lampu s stanovanje za Sanyo PLV-Z2000 PLV-Z700 PLV-Z3000 PLV-Z4000 PLV-Z800 projektore

KM 39.00

Iznos
Tova je dostupna

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Dobrodošli u kontakt nas, ako ste zainteresirani za naš proizvod,poslat Ćemo te više detalja.
Opis :
1.Dio Nema : POA-LMP114
2. Tip : Kompatibilni Lampu s stanovanje
3. Isporuka Vrijeme : za 2-3 dana
4. Minimum Red Količinu : 1 komad
5. Pakiranje Detalje : Mekan Pjene u duplo kutiju kutija
6. Fabrika Direktno Prodati, Najbolje je Cijena sa Visokim sjajem
7.Kvalitet lampu imamo stroga testirana do brodskih
U POA-LMP114 je namijenjen kao zamjenu za upotrebu u SANYO brend i projektore
je zamjena lampu za alternativni projektor modeli navedene u nastavku :
Za SANYO PLV-Z2000 PLV-Z700 PLV-Z3000 PLV-Z4000 PLV-Z800 Projektore
Proizvod Slike :
Pitanja i odgovori o projektu :
Postavila sam svoju novu lampu ali ja nikada ne dobijem sliku.
Osigurati da lampu zaklon je u potpunosti ponovo instaliranih prije ubacivanjem i pokušaj da koristi jedinicu. Lampu pokriti mora biti osiguran i zeznuo/zatvoren na mjestu prije jedinica će upravljati.
Provjeri kablove/utikači na TV-u/projektor su osigurani.
Un-instalirati lampu. Isključi projektor/TV-u. Pogledaj unutra lampu područje prije nego što ponovo instalaciju, i ocisti bilo prašinu ili otpada. Koristi bateriju da proverim žena veza (jedan se nalazi u tvojim projektor/tv) za znakove nositi/krećemo. Ako nikada nisi očistila unutar jedinice prije, ili ako to je bilo nekoliko godina, sad je dobro vrijeme da ukloni glavni zaklon i detaljno čistim iz unutra. Prašina je ogromna faktor u nastup/dužina život za oboje vaše jedinice i projektor lampu!
Ponovo instalirati lampu i osigura da je sjedi kako treba.
Moć jedinice i slušaj. Trebaš čuti fanovi trči kada jedinica moći gore. Ovo je normalno operaciju i potrebna za lampu da bi funkcionisao. Ako fanovi ne hajde, ali jedinica moći, nešto možda nije bila instalirao pravilno, i trebao bi to provjeriti lampu sedi kako treba, i lampu zaklon je sigurno. Možda postoji problem sa hlađenje mehanizam u vašoj jedinici.
Promatrati sve održavanje ili indikator svjetla na jedinici. Možda treba da brojiš bljeskovi, gledati da li se sijalica ne upali ili mirno, koji su pokazatelji na zajedno, ili šta boje se svjetla. Uputstvo obično ima 'popravljala' ili 'pokazatelj, služba može pomoci da otkriješ šta jedinica je, kažem ti.*
Postavila sam svoju novu lampu, i dobijem sliku, ali moj projektor/TV mi daje upozorenje da moram zamijeniti lampu.
Većina projektore/Tv imati 'lampu tajmer' funkcije koji zahteva da ručno reset sati nekad '0' svaki put instalirati nove lampe. Ovaj film, koji tragove koliko dugo lampa je bila u upotrebi, to je ono što oseća da zameni lampu kad to stigne do određeni broj sati. Dok ti ručno reset lampu tajmer, ti i dalje će dobiti ovu poruku.
Neki projektore/Tv će zatvoriti ako sati nekada dođe do određene prag pored preporučio sati od koristi, a možda čak i potrebna druga reset procedura.
Nakon ti instalirali tvoje nove lampe, pratite procedura piše u vašem priručniku za resetovanje lampu tajmer na jedinici.
Ako vam je potrebno da pritisni dugme na daljinski, trebat će ti koristiti originalni daljinski da je došao sa svojom jedinicom. Ako nije jedan, kontakt proizvođača tvoje jedinice za zamenu.

:
XIM
:
POA-LMP114
Skladu sa:
SANYO PLV-Z2000 PLV-Z700 PLV-Z3000 PLV-Z4000 PLV-Z800
:
100% NOVI Projektor Lampu s Stanovanje
Garancija:
180 Dana Garancija
Stanju:
Lagan za postavljanje
život vremena:
3000 H