80mm organske vode sistem general PP filter membranu, polipropilen filter membranu slobodna isporuka
  • Novo

80mm organske vode sistem general PP filter membranu, polipropilen filter membranu slobodna isporuka

KM 38.00
KM 41.40

Iznos
Tova je dostupna

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


80mm organske sistem, .. sistema vodovoda general PP filter membranu, polipropilen filter membranu, microporous membranu slobodna isporuka
Materijal : polipropilen, engleski ime PP. Promjer : 80mm Imam : slobodni (0.22 um, 0.45 um, 0.8 um, 1.2 um,4um, 10um, 20um, 40um)
13mm PP filter membranu
25mm PP filter membranu
47mm PP filter membranu
50mm PP filter membranu
60mm PP filter membranu
70mm PP filter membranu
80mm PP filter membranu
90mm PP filter membranu
100mm PP filter membranu
120mm PP filter membranu
150mm PP filter membranu
200mm PP filter membranu
240mm PP filter membranu
300mm PP filter membranu
400mm PP filter membranu
Koriste : polipropilen materijal je relativno stabilan, može biti upotrebljeno da filter neutralan ili kiseline-bazu vode rješenje, neki organski rješenja (kao alcohols, keton, ulja, itd.), može biti korišćeno kao eksperimentalni uzorke i za filtriranje velikih proizvodnju rješenja. U polipropilen filter ima veliku količinu blata i brzo za filtriranje brzinu, posebno pogodna za filtracijski sa više prljavštine ili više masa rješenje. U prednosti je da imam uniformu je siromašna, a naznačio imam je prosjek pore veličine. Nije pogodan za preciznog za filtriranje u rješenje sa višim imam preciznosti, i to nije pogodan za bakterijske za filtriranje. Polipropilen filter membranu uglavnom se koristi za teško za filtriranje za rješenje, što mogu da odstranim većinu od većih čestice od nečistoća i onda odaberemo prikladno materijal filter membranu za dobro za filtriranje.

Dostava Uslova :
Poslat ćemo Tvoj Red Roku 2 Days Nakon što Smo Dobili Tvoju Isplatu. Molim Te, Izaberi Isporuka Si Želim.Za slanje, hteli bi da vam Predstavim Detalje Za Tebe Ovde.
(1). Slobodna Isporuka Kini Post Zrak Mail. Ako Si Spreman Da Koristiš Izraze Isporuka, Treba Da Platim Dodatne Troškove Za Redom.
(2). E-paket je Samo Za NAS Mušterija, Treba o 12 Days Da Stigne .
(3). Kini Post Zrak Mail koji je Poslao Da Većina od Zemlje, Potrebna Je o 30 Days Da Stigne.
(4). Ako Izabereš HITNU/DHL/UPS Isporuka, Je Potrebno 5-8 Days Da Stigne. Za Proizvod Koji Uključuju Bateriju, Predlažem Ti si Izabrao HITNU Brodove. DHL i UPS Ima Strog stav Za Baterije Red.
(5) Kao Da Kupac Iz Brazila, Ako Izabereš da to HITNU/DHL/UPS Isporuka, Molimo vas da Kontaktirate Sa NAMA Prije nego što Utovar I Ponudi da Nas Porez Broj, u Protivnom, Ne Možemo Poslati Sa Brže Brodove. Hvala Ti
Mušterija Odobrenje :
Ćemo Napisati Manja Vrednost Na Paket Izbjeći Proizvode Carine. Svaka Zemlja Je Različita Tarife Politika, Žao Mi Nismo Odgovorni, Za Mušterija Odobrenje. Ljubazno Primetiti Da Ovo!
Ako Želite Pisati Proizvod Detalje na Paket kao što Želite, Molim vas, Pošaljite Poruku da nas U Prvi Put Kad Napravite Reda.
Nakon Prodaje Služba :
Mi Smo Profesionalni Poslovne Tvrtke. Ponudit cemo se Dobro Nakon prodaje Službu Za Tebe. Ako Imate Kakvih Pitanja O Naš Proizvod Ili Uslugu, Ljubazno Poslati Poruku Da NAS. Ćemo Odgovor Te ŠTO je Prije Moguće.
Povratne informacije :
Ako niste Zadovoljni Sa Naš Proizvod, Ljubazno Ostaviti Punu-zvijezde i Dobro Povratnu informaciju Za nas. Tvoje Mišljenje Podstaći će nas NAPRAVITI Bolje U Dalje.

Kapacitet:
80mm 0o22um, 80mm 0o45um, 80mm 0o8um, 80mm 1o2um, 80mm 4um, 80mm 10um, 80mm 20um, 80mm 40um
Klasifikacija:
Pehar
:
BINFUL