58 mm KENKO Digitalni UV FILTER ZA 700D 650D 600D 550D 100D 18-55mm UV Filter DLSR
  • Novo

58 mm KENKO Digitalni UV FILTER ZA 700D 650D 600D 550D 100D 18-55mm UV Filter DLSR

KM 8.00
KM 8.25

Iznos
Tova je dostupna

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


UV ogledalo :
1, UV : duplo-sloj boje, svjetlo transmittance od 95%; (također zove jedan membranu na svakoj strani svakog oplate sloj podrumu membranu)
2, MC UV : multi-om UV filter, svjetlo transmittance od 98% transmittance od UV ogledalo je bilo poboljšana donekle; (kontrast je očigledno)
3, L37 UV : Profesionalni sa UV filter, svjetlo prijenos stopa 99.9%, u transmittance najbolje;
4, L41 UV : Profesionalni sa UV filter, svjetlo prijenos stopa 99.9%, transmittance od najboljih ultra-široki ugao sociva da bi izbjegli vignetting; (sada dostupan u samo 67 kalibar, može kupiti što je najbolje za svet)
5, ZAŠTITNIK PRO 1 d otišli (P) : multi-sloj premaza za ogledala, svjetlo transmittance od 99%, posebno za ultra-široki ugao sociva da bi izbjegli vignetting.
6, MC-UV PRO PRO 1 d otišli UV (P) : Digitalni multi-om UV filter, svjetlo transmittance od 99% posvećena i široki ugao sociva da bi izbjegli vignetting, s pogodnim digitalni jedan za drugog ugla, možeš upiti velike količine ultraljubičastom da eliminišemo magle i povećanje slika je jasna.
7, Kim MC ZAŠTITNIK : multi-sloj oplate diraj da zaštiti ogledalo. Svjetlo transmittance od 99%, eliminaciju magle, da poveća slika je jasna. Posebno za ultra-široki ugao sociva da bi izbjegli vignetting.
UV ogledalo je zapravo UV filter, i za fotografe, UV objektiv je jedan od osnovne stvari. Iako je naš nevidljivi ultraljubičastom svijetlu, ali mogu smanjiti boja bogatstvo. Ovaj put, trebat će nam UV ogledalo za filtriranje uv zraci da smanji plavo-violet talasnim dužinama svetlosti poruku da su osetljivi na svetlost materijal, tako da jasnu viziju za poboljšanje daleko pogled razliku od toga i boja zasićenost, zbog UV ogledalo je blizu bezbojne transparentni generalno možeš ga koristiti kad objektiv zaštitu zaklon.
UV ogledalo veliku ulogu :
(1) je nekada spriječiti prstiju diraj objektiv.
2 zaštititi sociva, da bi se prašina i odredjenih materija od ulaska u objektiv.
(3) filter kroz uticaj na ultraljubičastom slike.

:
UV Filter
:
harry se dobro
Paket:
No
:
58 mm