Indeks 1.57 Aspheric Photochromic jedan vid objektiv AR prevlaka / Recept objektiv / Tranzicije objektiv/Brown Gray
  • Novo

Indeks 1.57 Aspheric Photochromic jedan vid objektiv AR prevlaka / Recept objektiv / Tranzicije objektiv/Brown Gray

KM 30.00

Iznos
Tova je dostupna

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


1. 1.57 sredine indeks Aspheric Photochromic jedan vid objektiv
2. Boja može biti Siva ili Braon
3. Moć domet i cijena
0.00 ~ -8.00/0 ~ -2.00
0.00 ~ +6.00/0 ~ -2.00
Specijalni diopter molim te kontakt sa naših mušterija serive.
4. Darken na izloženost svjetlost
Možemo izgraditi kompletan naočale, mogu opskrbljivati okrugle i aspherical leće.(Napomena : možemo prodati optički okvir i leće zajedno. Ljubazno nas kontaktirati kad bi samo želim da kupim optički leće)
Molim te, izaberi slobodna isporuka ako ti odgovara objektiv sa nama.
Kada ga kupiš sa optičkog okvir molim te poruku ovo jedan vid je za blizu ili daleko viziju.
Objektiv cjenovnik
molim te klik svaka mogućnost da je svaka veza.
Kako da čitam tvoj recept :
Na tipična recept, vidjet ćeš dva para reda. Većinu vremena gornji dio je za tvoju OD ili desno oko dok donji dio je za tvoju OS ili levo oko.
Za Udaljenost ispravka, trebalo bi uvijek biti vrijednost pod Sfere i većinu vremena, to je negativan. Njen skraćenica je V. D. koji stoji na Udaljenosti Viziju.
Za Čitanje-samo ispravka, trebalo bi uvijek biti vrijednost pod sfere i većinu vremena, to je pozitivno. Ako ima vrijednost pod Blizu Viziju (- V, vijet-O.) onda ući na snagu u DONJOJ polovini oblik i odlazi DODAJ moć prazan ili ("0.00").
Za astigmatizam ispravka, molim te poruku da je to Cilindricni (CYL) i Osi su uvek pod uslovom zajedno. Za bilo vrijednost Cilindar tamo uvijek treba biti vrijednost za Osi. Neka doktori koristiti pozitivan (+) cilindra i neke koristi negativan (-), postoji velika razlika između dva pa, molim vas da obratite pažnju na pozitivno i negativno znakove. Ako nemaš astigmatizam ispravka, doktori možda samo ostaviti prazno ili jednostavno SPH ili DS što znači Kuglu ili Diopter Sfere. Osi bi trebala biti sa 1-180 stupnjeva, ako te vidim vrijednost kao '5' pod osovine, ovo je isto kao '005' ili '5 stupnjeva'. To bi uvijek trebao biti potpuno broj i tamo bi trebao biti decimalni zarez na osi.
Za Naočare i Napredna sočiva, molim te provjeriti s vašim okom doktor li Dodatak je za Naočare ili Napredna. Većinu vremena, u odnosu na Bifocal Toga, Pored Napredna je više za 0,25, pa te molim potvrdi. Pokazatelj da znam da li ti je recept za Napredne je DRUGAR napisana poruka na recept; samo jednu DODATI znači da je dodatak na Levo i Desno oči su isti. Molim vas, budite obavesteni da smo proces minimum +1.00 i maksimalno +3.00 za Pored moći.
Oko Doktori će ponekad izostaviti decimalni zarez na Sfera, Cilindar, i kao Dodatak. Na primjer, -25 ili +175, ovo je shvatio -0.25 i +duga 1,75.
Vrlo važno, obrati pažnju na plus i minus znak kao ovaj će jako uticati na objektiv. Ako postoji nešto na recept ne poznato, molim te, pozovi naše Mušterije i mi će biti drago da vam pomogne.
Kakvo je vaše zjenice udaljenost(POLICIJA) i kako da je dobijem :
POLICIJA, ili zjenice razdaljine, je udaljenost od centra učenik (crna mjesto u oči) jedna oko druge. Ovo mjerenje oplemenjuje položaj sočiva u okviru si izabrao. To može biti dostavljeni u minuta od tvog optičara ili doktor, a tako preporučujemo da se pitate za to kad si svoju viziju provjerio. Umesto toga, ti možda pitaj nekog da izmerim ga za tebe, ali savjetujem ih biti u vezi na dohvat ruke dalje od tebe.

Tip Stavke:
Naočale Pribor
Naočale Pribor:
Leće
Leće Materijal:
LU ... 39
:
9-5
Rodna:
Muškarci
:
YASHILU
Čaura:
HMC
indeks:
1.57
is_customized:
Yes